Getuigenissen shiatsu

"Ik wou je toch even laten weten dat jouw behandeling mij deugd gedaan heeft. Ik heb me de dag zelf nog ferm ongemakkelijk gevoeld aan de rechterzijde van mijn onderbuik, maar na een nachtje slapen, moest ik vaststellen dat mijn lijf wel een stuk meer in balans is dan voorheen. Mijn rug leek een groot deel van zijn gebruikelijke spanning te missen, de bekkenpijn was verbeterd en voornamelijk slaagde ik erin op een comfortabele houding in bed te liggen om te slapen, wat voorheen niet lukte. Wat mij betreft een succes en voor herhaling vatbaar."   (Yves)


"Ik had geen idee wat ik er van mocht verwachten, maar het was een zeer aangename ervaring. Van bij het begin had ik een aangenaam gevoel door je warme handen op mijn rug. Toen je verschillende punten met elkaar verbond, voelde ik stroming, alsof mijn lichaam vloeibaar werd. Vooraf had ik schrik om me te ontspannen, om me open te stellen, maar achteraf gezien, vind ik dat het me aardig gelukt is om me te ontspannen." 


"De behandeling heeft me doen stilstaan bij het feit dat ik niet in flow ben.


"Ik zou je nog eens persoonlijk willen bedanken voor de ‘aanwezige -liefdevolle ‘ behandeling die ik mocht ontvangen van jou. Heb er oprecht enorme deugd van  gehad   🙏🏻" (Linda)

"Ik heb zéér goed geslapen. Ik voelde gelijk een rivier in mijn lichaam en mijn borst doet ook minder pijn. Ik wou je dat toch even laten weten." (Els)


"Je bent een veilige poort om aan zelfzorg te doen. Je behandeling heeft mijn hart teruggegeven. Ik had het gevoel dat ik mijn hart bij mijn ex-partner had achtergelaten en nu heb ik het teruggenomen. Dank je wel. Ik heb tijdens je behandeling vele reizen gemaakt." (Els)